KURK Nachtwacht MMXX

met mystieke nachttuin - chill-out - GT cocktail bar

Voor de 25ste keer organiseert de Kurk een feest tijdens de jaarwisseling! En er waren zelden nog kaarten aan de deur verkrijgbaar. Dat zegt genoeg over het feestgehalte dachten wij zo.

Sinds drie jaar bestormen de DJ's van de Nachtwacht elk weekend het podium van de Kurk om het leukste kroegfeestje van Delft neer te zetten en dát doen ze met Oud- & Nieuw in de MMXX versie!

We luiden een nieuw decennium in met onze hedendaagse draai-brigade DJ Coers en DJPJ! Achter de toog de vertrouwde Nachtwacht kasteleins die jullie drankjes en snacks verzorgen!

Nieuw tijdens editie MMXX: mystieke cocktail nachttuin!

Treed binnen in onze mystieke nachttuin en proef onze heerlijke gin cocktails zoals: Secret Garden met Bombay English Estate, appelsap, ginger ale en thijm vers uit de nachttuin.

Geniet van de schilderkunsten van de Nachtwacht zelf met Bombay Blue eetbare verf, gin en tonic of toch liever één van de kleurrijke gin en tonics met een creative stir in de smaken Italiaanse perzik, Marokkaanse munt of wilde bessen.

Verder is het natuurlijk heerlijk even chillen in de nachttuin, als je even op krachten moet komen van de Nachtwacht beats in het café gedeelte.

DRAAI BRIGADE
DJ PJ
DJ Coers
en meer!

KAARTEN
kannie WACHTEN €9,50 VVK
ff WACHTEN €14,50 VVK
WACHTEN tot je een ons weegt €19,50 VVK

Koop je liever een kaart aan de poort? Dan betaal je €24,50 per kaart - áls we niet voortijdig uitverkocht zijn.


INFO
00.30 - 06.00
18+ / ID verplicht
zero tolerance

KURK Nachtwacht MMXX

Woensdag 1 januari 2020


Open: 00:30 uur

Sluit: 06:00 uurReserveren:

Tickets niet meer beschikbaar.